Min hjerterot.

Jeg har nok sagt det før, en hau av ganger : Jeg har alltid drømt om barn og familieliv, og etter jeg faktisk ble mamma kan jeg med handa på hjertet si at ingenting annet kan måle seg. Alle gledene vi som foreldre får oppleve, og alle gleder mellom meg og Adele gjør at jeg forelsker meg litt mer i henne for hver dag. Jeg kunne spist opp lille luringen min, fordi lur er hun jammen. Skal se det blikket hun gir meg like før hun skal til og gjøre noe hun vet hun ikke får lov til, og så gasser hun på og ler på sin vei. Livet er herlig. Ikke en dag har jeg tenkt jeg burde ventet med barn, ikke en dag har jeg ønsket meg "fred og ro". Fred og ro er det forsåvidt nå, for hun er i bhg, og stillheten er kjedelig. Etter alt av husarbeid er gjort, så venter jeg egentlig bare på at klokka skal bli så mye at jeg kan hente henne. Skulle jeg tenkt på meg selv så kunne jeg likegreit latt være å ha henne i bhg på onsdager, fordi jeg har fri fra jobb da. Men for hennes del så er det viktig med kontinuitet, særlig i innkjøringen. Hun er i utgangspunktet ikke i bhg så ofte.

Nå fyller hun to år, om 3 måneder og det er utrolig hvor fort tiden har flydd. Jeg kan ennå huske fødselen som om det var i går, og fra den dag har det aldri sagt stopp. Altså, tiden. Foreldre må virkelig nyte dagene med sine små. Jeg kan ikke få understreket det nok! Jeg merker jo det nå som hun begynner og løsrive seg mer, at jeg savner tiden da hun ville ligge og kose i timesvis. Nå er jeg jo bare kjempe heldig hvis hun har tid til å gi meg en klem. He, he. Hun har så mye hun skal utforske, se og lære. Heldigvis for et mors-hjerte er det dager hun bombarderer meg med kyss, out of the blue. Da jooomer veggene av latter.

Om dagene nå så er hun veldig opptatt av å telle. Det går i 2,3..3,2..innimellom 1,2,3.. Så blir hun så glad når hun får det til og klapper for seg selv. Priceless. Det samme gjør hun på butikken. Da plukker hun varer fra hyllene hun rekker opp til og legger de i trillekurven. Kjempe stas. Livet med barn er aldri kjedelig. Jeg har desidert lyst på 1 barn til !


Adele Noelle har stukket av med min leppepomade, og det vet hun! 

4 kommentarer

Benedichte

13.09.2012 kl.15:37

Så fint å lese at du har det fint. Må forresten si at Adele er heldig som har fått dine fantastiske blå øyne! :)

Annette B

13.09.2012 kl.16:02

Benedichte: Naaw, tusen takk :) Hyggelig! Håper du au har det fint :)

Jlb - Jannelb

15.09.2012 kl.00:10

Herlig! :-)

Annette B

22.09.2012 kl.15:54

Jannelb: Ja-a :D Takk!

Skriv en ny kommentar


hits