Syns livet er tøft i disse dager

Hvordan begynner jeg? Skal jeg si det rett ut slik jeg virkelig føler, eller skal jeg pynte på det? Lovte meg selv da jeg begynte og blogge igjen at jeg skulle passe på hva jeg sa høyt, men jeg kjenner bare inni meg at jeg trenger å få noe ut og bort fra skuldrene mine. Om ikke annet enn at jeg slipper å bære det alene. Jeg syns livet er hardt om dagen. Det har skjedd så mye overveldende på kort tid. I sommer mistet jeg bestemor, i høst mistet samboeren min jobben pga nedbemanning, vi fant ut at jeg er gravid og er veldig glad for det, men jeg er plaget med kvalme og oppkast som ikke er gøy, samt at jeg vet ikke om jeg har jobb lenger enn ut desember. Det er mye savn, mye hormoner og mye frustrasjon over penger og uvisshet om jobb. Motivasjonen min har bare dalt og dalt siden begynnelsen av oktober, og folk sier " det er ikke vanskelig og se at ikke du er i form ". Når sant skal sies så føler jeg meg som ei grå mus, og er det noe jeg egentlig vil like og tenke om meg selv er det at jeg har en sjel med alle regnbuens farger. Jeg har alltid pleid og være munter og livlig. Men det klarer jeg ikke lenger få frem, for jeg er skikkelig tappet for krefter og mot. Det virker som det skjer noe med oss hvert år som tar oss ti skritt tilbake. Jeg syns ærligtalt vi er to hardtarbeidende og gode mennesker, både i jobbsammenheng og som medmenneske, og at vi nå fortjener ei årrekke med medgang!! I'm just saying.

9 kommentarer

mathildetia

30.10.2012 kl.15:20

gratulerer med graviditeten, og masse lykke til videre. "det er etter regn at fuglene synger"

kristinelovelife

30.10.2012 kl.15:22

Uffda,skjønner ting kan balle seg litt opp i hodet når det skjer flere ting ganske tett. Også gravid i tillegg,med masse hormoner..Du får prøve så godt du kan å passe på deg selv,vet det ikke bare bare !:)
huff, forstår at dette må være tungt! Har igrunn ikke så mye å si, annet enn at du ikke må miste håpet om at bedre dager vil komme. Intill da så må du støtte deg til de som er glad i deg go som du er glad i, kanskje også få hjelp utenfra til å bearbeide alt stresset og vonde og mørke tanker og følelser! Sender mange varme tanker til deg og dine, og håper at ting snart lysner for dere! Lykke til;)

stine

30.10.2012 kl.16:24

du har det veldig tøft i dagene.Og når du er gravid eg skulle si så bra at du er gravid ijen adele kommer sikkert til og ha det sjempe moro.ha det fint da glad i deg.

Lala

30.10.2012 kl.22:06

Først og fremst så må jeg bare si at du er TØFF som tørr og dele dette på bloggen, jeg beundrer deg virkelig for det! Nå fortiden er det et veldig fokus på lykke, på blandt Facebook, og andre sosiale nett steder! Alle skal vise hvor lykkelige, og hvilket perfekt liv dem har! Men det er nesten ingen som skriver på Facebook at i dag har jeg hatt en dårlig dag! Og jeg tror man blir litt nedtrykt av og se hvor lykkelige alle rundt seg er. Det er værtfall noe jeg tenker på ofte! Så du er så utrolig tøff, Annette som tørr å gå litt imot strømmen !

Det er også utrolig vondt å høre at dere begge har hatt det vanskelig med jobb og sånt. Men HVIS du mister jobben, hva gjør du da ? Så må du jo også tenke på at du har verdens søteste lille engel ! Adele virker jo som verdens sjønneste! Og tenk, så skal dere snart få en til :-D ! Dere virker som noen flotte folk! Og du må huske at man må alltid ha det ille før man får det bedre!

Du er så utrolig flink til å skrive, Annette! Det har jeg sagt flere ganger! Jeg er fast leser av bloggen din, å jeg kan ikke vente til det kommer et nytt innlegg! Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen! Stå på! Å jeg håper at du aldri slutter å blogge !!

Klem fra meg :-) !

Lala

06.11.2012 kl.19:34

Hei ! Du har ikke blogget på enstund nå, håper ting går bedre med deg ! Klem fra meg :-) !

Annette B

10.11.2012 kl.14:09

stinemoor: Tusen takk for varmende kommentar :-) Hyggelig.

Annette B

10.11.2012 kl.14:10

kristinelovelife: Ja, de hormonene er ikke noe og spøke med ;P He, he.

Annette B

10.11.2012 kl.14:10

mathildetia: Tusen takk! Det er helt sant :-)

Skriv en ny kommentar


hits