Boost for mammahjertet

Jeg kunne skrytt dattera mi opp i skyene hele dagen. Kanskje de fleste mødre mener det om sine barn, men jeg syns iallefall vår jente er nærmest en sensasjon altså! Hun er bare helt rå!! Jeg var på et intervju for en tid tilbake og ble spurt om hva som motiverer og inspirerer meg. Det var et enkelt spørsmål: Min datter, svarte jeg. De lurte på hvor gammel hun var. Jeg svarer at hun blir to, og de flirer litt over at jeg faktisk blir motivert av..la meg tippe hva de tenkte på..noen som er i trassalderen. Jeg flirte litt med. Det kan jo såklart være utfordrende, men hun motiverer og inspirerer meg til å alltid være på mitt beste, være en god mamma og nettopp fordi hun utfordrer meg til og tenke nytt. Med det sagt, så er 99% bare gøy med henne. Hun motiverer meg også med sitt evige gode humør. Som f.eks i natt da hun kom inn i senga til oss, men ikke for å sove. Jeg er trøtt, og pappaen er trøtt. Adele er lysvåken, men hun ligger rolig og stirrer på oss. Så ser jeg bort på henne og får et stort glis og et "hei hei!", i fleisen. Jeg sier at vi må sove og snur meg vekk. Det går vel et halvt minutt før hun klatrer over meg og igjen sier "hei hei!, og "diggediggedigge" mens hun prøver å kile meg under haka med sine små hender. Da må jeg jo bare le med henne, for hun er godheten selv.

Her kommer tittelen inn - et boost for mammahjertet. Vi var nemlig til foreldresamtale i bhg for to uker siden, og vi gikk derfra med to feite glis rundt ansiktet. De hadde ingenting "negativt" å si om Adele. Jeg har sett at noen av ungene på avd. hennes slår og biter, og har jo tenkt at Adele kanskje skulle bli bitt av basillen. Men Adele var bare snill, omsorgsfull og munter, men hun lot seg ikke overkjøre av noen - noe jeg har lurt på i og med at hun er så snill som hun faktisk er. Hun henger heller ikke etter på noen områder, og det er jo au hyggelig å få en bekreftelse på. Det som gjorde meg mest stolt, var da de sa at de ansatte blir glad av å være rundt henne og at de blir glad av å se henne.. Hun som sa det, lo mens hun sa det, fordi hun syns Adele er så vittig - noe hun virkelig kan være. Så jeg følte meg rimelig sikker på at jeg og pappaen hadde gjort en knall jobb med henne sålangt, og vi håper selvfølgelig på at vi kan klare det sålenge vi lever.

Dette er sikkert veldig klisjè, men guri malla så gøy det er å få lov å være foreldre! Ingenting kan måle seg med den kjærligheten, ingenting berører meg mer, ingenting gjør meg mer sårbår og stolt på samme tid. Det er et vanvittig privilegie, som alle må sette pris på. 

 

2 kommentarer

Linda

17.12.2012 kl.23:21

Så skjønn ei datter du har! Å, kjenner meg så igjen, det er helt herlig å være mamma! Største som finnes<3

Annette B

17.01.2013 kl.12:39

Linda: Tusen takk :))

Skriv en ny kommentar


hits