Babyutstyr

 

Som jeg gleeeeder meg til dette er i hus, for i hus skal det om det så ikke blir før i mai/juni. Denne gangen har vi valgt hvitt, med noen fargesprak innimellom. Det er både fordi det er praktisk med tanke på senere bruk, og tro det eller ei så har jeg faktisk tenkt på mine søsken også. Den dagen de får barn kan de låne både til gutt og jente (med mindre de er som meg, som vil eie det selv. Liker ikke å låne over en lengre periode jeg). 

Produktene er fra Bambina, Ellos, Ikea, Potterybarnkids, Jysk, Barnashus og Pur glede.

Pur glede var det indeed når jeg fant de herligste lysestakene som jeg har sikla over i sikkert 8 måneder. NÅ FANT JEG DEM!!! 1 til Adele og 1 til babygirl.

Jeg er sikkert ikke eneste mammaen i Norge som får nyhetsbrev fra Babyverden.no, og for noen uker siden var det en artikkel om hvor mye kommende foreldre bruker i gj.snitt hver måned på å gjøre seg klar for baby. Jeg har ikke artikkelen lenger, men det var 3000 - og noe kr. Ikke søren tenkte jeg. Det måtte jo være for dem med gullhår i ræva. Men så kom min samboer med noen kloke ord, som fikk meg til å revurdere det jeg hadde sagt. Nemlig at vi sparer inn en del p.g.a at vi allerede har mange ting, som f.eks seng og vogn. Vogna vår var absolutt den dyreste utgiften på 9000 - og noe kr (til gjengjeld er det ei solid og flott vogn, vinter som sommer og god plass i dypdelen - Emmaljunga. LOVE IT!). Men det ville jo da si at vi nesten hadde brukt opp budsjettet for 3 måneder. 6 igjen, og man skal ha stellebag, seng, madrass, sengekant, stellebord, stellematte, stellesaker, bleiebøtte, badebalje, sengesett, laken, dyne, nattpose, helsetepper, kluter, smekker, tøy, febermåler, negleklipper, nesesuger, tåteflasker, smokker, brystpumpe, bilstol, solskjerm, vippestol, bæresjal/babybjørn, babygym, bleier, uro, lekegrind, koseklut, leker, vugge osv. Man trenger ikke alle disse tingene fra starten, og heller er det ikke alle som noengang får bruk for enkelte ting på denne listen, samt at noen kanskje ville tilføyd ting. Men etter denne oppramsingen er poenget at Annette innser at det fort kan gå så mye penger hver måned - som førstegangsforeldre.

5 ting som var ubrukelig for vår del med Adele:

1. Lekegrind

2. Bleiebøtte

3. Sko før hun kunne gå

4. Nesesuger

5. Nattpose 

 

Men "kosen" er et must! Kjøp gjerne 3 stk i samme slengen.

6 kommentarer

Ada

26.01.2013 kl.12:51

Digger Bloggen din

Kaja Bøhlerengen

26.01.2013 kl.13:39

Fin blogg, kommentere tilbake? :)

camilla-kommenterer tilbake!

26.01.2013 kl.14:05

kjempefin blogg :)

Annette B

27.01.2013 kl.12:54

camilla: Tusen takk for det :)

Annette B

27.01.2013 kl.12:54

Kaja Bøhlerengen: Takk for det ;)

Stine

04.02.2013 kl.00:13

Så spennende - mye som skal planleggest! :) Jeg har den minblå lysestaken med blomster og fulger på - den er såå nydelig - den står som regel på barnerommet, men flyttes litt på innimellom :) Jeg fant den forresten på hverdagsliv.no i fjor.

Skriv en ny kommentar


hits