"Lite hi" og motivasjon

Er det andre som kjenner til den bloggen, Lite hi? Den unge damen bak den bloggen er til stor inspirasjon for meg. Jeg er selv veldig glad i interiør, og fra hennes blogg får jeg tusen tips til hva man kan gjøre med f.eks ting man allerede har, eller gullfunn av noen skatter man kan få tak i brukt. Det er kun fantasien som setter grenser og jeg er så glad jeg kom over hennes blogg, da hun virkelig setter motoren min i gang. Så for to uker siden da jeg rydda i boden, fant jeg litt ting jeg nesten hadde glemt vi hadde, og gjorde litt om på dekoren i heimen her. En fornyelse gjorde godt for humøret mitt som går litt i bølgedaler for tiden.

Jeg satt her en dag og tenkte på deler av årsaken til at humøret går opp og ned, og kom frem til at jeg nok er litt ekstra sårbar nå som jeg er gravid. Jeg er nok tildels en liten kontrollfreak og en ørliten perfeksjonist, som elsker alt som ble tatt hånd om i går, og alt som ikke trenger å tenkes på mer. Da kan jeg slappe av. Men nå som jeg vet at vi trenger litt utstyr til babyen, og jeg vet at det ikke kan bli tatt hånd om - i går... da tar hormonene helt av. Det er uvissheten om når ting vil ordne seg som gets to me. Så hadde jeg en fin samtale med min stefar som fikk meg til å tenke i litt positive baner. Legge vekk bekymringene litt, og se på alt vi faktisk eier og har - som er VÅRT! Jeg var takknemlig for disse tingene fra før, men det er sunt å bli minnet på det når blodet koker. Jeg ble rett og slett litt nyforelska i eiendelene våres. Ja hva så om ikke jeg kan kjøpe stellebordet før i mai, og hva så om de fineste lysestakene fra RICE som kun jeg kommer til å bry meg om, ikke kan bestilles ennå? Vi har noen steikje fine gardina jeg kan beundre i mellomtiden :-)

Jah, for ikke å nevne en gladmelding vi fikk i postkassen på torsdag...NAV hjelper oss med bhg- regningen et par måneder frem. Dvs. 2 måneder. Men det er 3100 kr spart, som gjorde meg så glad at jeg slo til med ei hjertekake og blomster i helga.

 


 

4 kommentarer

sawyou

03.02.2013 kl.16:27

Så utrolig fin blogg du har!:)) Hadde vært koselig om du tok turen innom min blogg også! Er ny! :-D

linnraas

03.02.2013 kl.17:43

adele er så skjønn♥!

LiteHi

03.02.2013 kl.19:16

Tuuuusen takk *blir helt rørt* :) Så godt å høre at du har fått inspirasjon fra meg! Nå håper jeg humøret holder seg oppe <3 Og det er sant som du sier, man trenger å bli minnet på hvor heldig man er innimellom!

Stor klem til deg og lykke til videre i svangerskapet!

(Forresten, når du kommenterer hos meg så står ikke adr. til bloggen din i URL-feltet (http://m0loen.blogg.no), så da kan jeg ikke bare trykke på kommentaren og komme til bloggen din. Vet ikke om det er med villje eller ikke? Ville bare si fra!).

Og du. Den kaken du bakte ser nydelig ut - og for et utrolig sjarmerende fat!!!

Nyt søndagskvelden.

Klemmer fra Lite hi

Lykkemamma

04.02.2013 kl.13:27

Tuusen takk for koselig hilsen og link <3 Den kaken så forresten himmelsk ut!!

Klem fra Marlen

Skriv en ny kommentar


hits