Drømmer, folk og ballonger!

Sitter her og drømmer meg litt bort. Det har jeg i grunnen gjort halve uken. Sitter og tenker på om jeg vil bo i Norge resten av livet. Er så lei disse lange vintrene, og er helt klart en av de som trives i varmen og med lette klær. For ikke å snakke om at det kanskje hadde vært lettere for samboeren og skaffe drømmejobben, eller at alternativene var fler enn de er i vårt lille land. Vi får nå se det litt ann etterhvert.

Så sitter jeg også og tenker på hva jeg ville gjort om jeg ikke skulle jobbet med mennesker på den måten jeg gjør i dag. Det er jo flere ting som kunne fristet. Blant annet å bli jordmor. Men igjen klarer jeg ikke rive meg vekk fra det å hjelpe folk, og vet helt ærlig ikke om jeg har psyken til å takle de fødslene som ikke har happy endings. Jeg er så utrolig lettrørt. Ja, noen ganger er det faktisk latterlig. Her om dagen tok jeg meg selv i og felle noen få tårer fordi Tora Berger og det norske laget tok gull. Da kan du tro min kjære samboer lo godt. Jeg som ikke engang følger med på ski. Alt hva disse hormoner gjør med kroppen altså.

Men det jeg definitivt kunne tenke meg, som jeg syns er veldig gøy fra før er på den ene siden interiørkonsulent. Jeg liker så mye forskjellig, og kan ikke trykke alle stilene inn i ett og samme hjem, så det kunne jo vært moro og leve ut ideene gjennom andre. Foreløpig bygger vi sakte, men sikkert opp en gjennomført stil hvor vi bor nå, som vi kan ta med videre når vi kjøper noe eget. Tapeter, gulv, maling og f.eks planløsning drømmer jeg litt om og etter 6 år på leiemarkedet vet jeg iallefall hva som er et MUST for meg.

På en annen side virker det harli moro å være selskapsplanlegger. Det være seg bryllup, bursdager, julebord, babyshowers o.l. Det virker så sabla kjekt for ei jente som meg, selv om det nok er mye jobb det au.

Husker jeg koste meg stort med å planlegge Adele sin navnefest, 1års-dag og 2års-dag, selv om det riktig nok til syvende og sist ble styrt av lommeboken. 2års-dagen ble veldig mye annerledes enn jeg så for meg, da samboeren min ble permittert, men heldigvis er jeg såpass intakt at jeg forstår at 2åringen ikke forventer noe likevel. Så er jeg også veldig bevisst på at det ikke skal gå over stokk og styr, da det er noe med de forventningene som etterhvert da vil/kan bygge seg opp gjennom årene. Men av og til kan vi gjøre noe ekstra :-)

Derfor tenker jeg at det må jo være så gøy å planlegge for voksne, som f.eks overraskelsesbursdag, halvveis til hundre, eller babyshowers, der hvor de blir tatt så totaalt på senga og virkelig setter pris på det. Syns derimot ikke noe om å gjøre noe for noen som sier de forventer det, og blir skuffa hvis ikke. Når det er venner og familie vel og merke. Hadde dette vært en jobb og de var betalende kunder, blir jo saken en annen. Men slike ting er vel ikke det man kan tjene penger på her i landet, men gøy å ha som hobby på siden :-)

Tror bare det er meg, mormor og muligens ei av tantene mine som syns selskap o.l er gøy..i familien. Skal ikke nevne navn, men enkelte får jo nærmest angst hvis det skal være quis eller lek, de vil helst bare sitte der og at det skal være over før det overhodet har begynt. Å jeg syns ikke noe er kjedeligere enn å sitte rundt et bord og bare glo og spise...og så spiser vi litt til. Iallefall når det er barn tilstede- la oss nå gjøre noe ordentlig gøy så blir det muligens ikke mas om å dra hjem med engang! Hipp hurra for lek og moro sier jeg!! :-) Hipp hurra for barnet i oss, og hipp hurra for ballonger, godteri og kaker!

 

Alle bildene er lånt fra Google.
5 kommentarer

Frits

17.02.2013 kl.15:23

m0loen: Fin blogg :)

Aina & Xinyi

17.02.2013 kl.16:09

Søte bilder :)

LINDA JOHNSEN

17.02.2013 kl.22:19

herlig :)

Annette B

19.02.2013 kl.23:21

LINDA JOHNSEN: Ja, syns jeg au :)

Annette B

19.02.2013 kl.23:22

Aina & Xinyi: Ikke sant :)

Skriv en ny kommentar


hits