Det er med skrekkblandet fryd..

Det er med skrekkblandet fryd at jeg skal bli tobarnsmor snart. Ikke misforstå. Jeg gleder meg stort til å møte babygurl. Hun er etterlengtet og høyt velkommen, men nå begynner jeg å merke at de siste 6 månedene ikke har vært så greie ( de har såklart vært både/og), og at de gjenstående månedene før babygurl kommer til verden, går altfor fort. Jeg kunne virkelig trengt mye tid sammen med bare Adele. Kun hun og meg, og masse kos. Denne gangen har det tatt på å være gravid. Kvalme, bekkenplager, nyresten, og at det nå begynner å bli tungt. Jeg ba selv om å bli gravid, men det jeg ikke hadde tenkt over var at jeg kom til å bli en "kjedelig" mamma i disse månedene ( alt er relativt ). Energinivået har gått i berg -og dalbaner. Hun virker likevel å være tilfreds med meg, og det betyr mye når jeg har vært usikker på om jeg strekker til. Jeg tror kanskje det skyldes at vi er en kjærlig familie, og at det ikke har vært mangel på kjærlighet til tross for lav energi. Det jeg savner mest er å ta henne med på tur ut. Noe vi gjorde nesten daglig før jeg ble gravid. Nå spør hun au daglig om ikke vi kan ut og leke i skogen. Dit har jeg vært med Adele og samboeren en gang i år, og det gikk bare oppover og oppover. Legg til dyp snø, og bekkenet mitt skrek etter hvile nesten før jeg kom ut døra. Så det syns jeg er litt småtrist, da jeg gjerne vil være med å leke like mye som før. Men men, nå som jeg er gravid gjør Adele og jeg roligere ting, men koselige ting. Det er bare mammahjertet som blir litt trist for alle stundene det går glipp av. Oh well. Hormoner.

Om en uke reiser samboeren til Afrika i 10 dager. Det au med skrekkblandet fryd, fordi jeg er litt redd for at Adele kanskje vil kjede seg med en nesten høygravid mamma. Jeg skal derimot prøve å bite tennene sammen og nyte denne tiden vi har alene. Jeg har fri fra jobb og bhg er stengt. Vi skal kose oss masse! Vi skal blant annet male påskeegg, pynte kvister med fargerike fjær, ha venner med barn på lunsj, og forhåpentligvis til Leos lekeland. Skulle det nå ikke gå etter planen vet jeg at mamsen min gjerne vil ha henne på låns, mens jeg lader batteriene. We'll see hva som skjer, men jeg krysser fingrene for at det kommer noen uante krefter min vei. Jeg har tross alt vært alene med henne i overkant av 30 dager før, men uten å være gravid. That's the only challenge.

Forøvrig hadde vi en flott dag forrige tirsdag. Vi fikk handlet inn mye av det vi manglet til babygurl, og tok oss hver vår Mc.Flurry. Adelemor klarte riktignok ikke halve isen engang, men det er noe med det å kunne få ha sin egen. Det var stas for ei lita snuppe :-)

(jeg gidder IKKE se i kamera)
Vel, nå er jeg trøttesen.no. Good bye!

4 kommentarer

hei,hei:-)Tittet bare innom:-)kom gjerne og hils på meg og bloggen min:-)ha en fin kveld:-)

kristinerosok

17.03.2013 kl.23:13

Så spennende at du venter barn nummer to. Gleder meg til jeg blir mamma :)

Annette B

26.05.2013 kl.22:29

kristinerosok: Ja du har mye å glede deg til :)

Annette B

26.05.2013 kl.22:29

Beates hjørne: Koselig =)

Skriv en ny kommentar


hits