Gravid-update

Dette er en veldig spennende tid. Ifølge mensen-termin har jeg tre uker igjen, og ifølge UL er det fem uker igjen. De fleste vil jo ha meg til å innstille meg på at UL-terminen er den mest riktige, men alle mine instinkter sier at det ikke kan stemme. Skulle jeg nå komme til slutten av måneden og hun ennå ikke er kommet til verden, så får jeg heller bite det i meg. Det er jo til syvende og sist ikke jeg som sitter med den kontrollen. En ting er sikkert; hun kommer når hun kommer.

Siden sist så har jeg begynt ukentlig hos fysioterapeut, pga bekkenløsning, og derfor ble jeg også sykemeldt tidlig i april. Det syns jeg er helt greit. Det var en lettelse for meg å bare ta den avgjørelsen og faktisk lytte til kroppen. Fordi jeg merket godt straffen de dagene jeg presset meg selv. Når det da faktisk føltes som jeg stoppet opp og ikke kom meg noen vei, altså låsning, så fikk det være nok. Jeg fikk det også bekreftet hos fysioterapeuten at her var det ikke som det skulle være, og belastningen kunne være noe større for meg ettersom jeg har brukket ryggen tidligere. It is what it is, så nå skal jeg bare gjøre det jeg gjøre kan og så vet jeg at enden er nær :-)

Vi har også til min store forbauselse klart å like samme navn. Men samboeren min har ikke dårlig tid og avventer såklart sålenge som mulig, mest sannsynlig for å terge meg, med å ta en endelig beslutning. Denne gangen har det vært vanskelig. Mine navn ble ifølge han for fisefine og hans navn, ifølge meg, ble for staute. Som en Goliat med hestehale. Navnet vi derimot liker begge to er ordentlig fint, så håper jeg kan få sette det på attesten. We'll see :-))

2 kommentarer

så bra du og samboeren er enig med navn! Her er vi absolutt ikke det!

Annette B

26.05.2013 kl.22:26

josefine Lossius (17 år og gra: Det er ikke lett! Men dere blir nok enige til slutt :) Det er bare å ikke gi seg med en gang ;)

Skriv en ny kommentar


hits