30dagers utfordring // dag17, 18, 19, 20 og 21

God dag! I dag er det nydelig vær i Vennesla. Egentlig skulle jeg vært hos fysioterapeuten i dagtidlig, men var rett og slett ikke helt i form til å verken gå eller sykle bort dit i dag. Av samme grunn fikk jeg heller ikke levert Adele i barnehagen i dag, men ville ikke snyte henne for denne temperaturen, så når jeg bare fikk ladet batteriene litt så dro vi ut og fant oss en lekepark og en god kald saftis. Nå spiser hun fiskekaker til den store gullmedaljen, og jo flere biter hun får plass til jo bedre ser det ut til å være. 

 

Over til 30dagers utfordringen.

10 personer/gjenstander jeg ville tatt med på ei øde øy.

Jeg ville såklart hatt med meg samboeren og barna, men disse gjenstandene.

 

Fyrstikker

Samekniv

Aloe Vera Lips

Aloe Vera Gel

Nødrasjoner

Hodelykt

Tau

Oppblåsbar-madrass

Solkrem

   Myggspray   

 

Å da antar jeg at det er forutsett at jeg har på meg fornuftige klær, gode tursko, og utstyret jeg trenger i en solid sekk? Jeg vil jo nødig måtte ankomme naken, med alt i hendene.

 

Et bilde av meg som barn:

 

Bilde kommer

 

Innholdet i vesken min:

Bilde kommer

 

Parfymen jeg bruker:

Parfyme det har jeg ikke eid siden Adele ble født. Da unngikk jeg det for at hun skulle vende seg til min kroppslukt og også for å ikke eventuelt fremkalle noen allergier. Nå venter jeg hver dag på at baby S skal komme til verden, og vil da vente til hun også er litt eldre. At Adele har rukket å bli 2 ½ år er bare tilfeldig. Planen var bare å være nøytral i nyfødtperioden, men tiden flyr og andre ting enn parfyme opptar tankene. Jeg har måtte ringe mine søstre et par ganger ved spesielle anledninger, for å låne en dæsj godlukt. Men jeg elsker parfymer og har mine soleklare favoritter; Escada; Rockin Rio, Taj Sunset og Cherry in the Air. Nino Cerutti; Cerutti 1881, Juicy Couture; Viva La Juicy, og den røde Ralph Lauren, som jeg forøvrig ikke finner noen plass lenger.

 

Min verste uvane:

Hvis man kan si at det er en uvane, så må det være at jeg er totalt avhengig av leppepomade og har vært det siden 9 klasse. Jeg sover med den under puten, og hvis jeg ikke finner den, så føler jeg et desto større behov for at jeg trenger den «akkurat nå!!. Før brukte jeg Lypsyl og måtte smøre meg hvert femte minutt. Nå sverger jeg til Aloe Vera Lips og det holder å smøre seg noen ganger om dagen. Den inneholder ingen vann, noe Lypsyl gjør og vann som påføres huden utenfra, tørker den ut.  

Én kommentar

Monica Jensen

10.06.2013 kl.15:17

sv:

Jeg er veeldig fornøyd med medela. Da kan du også kjøpe trakt (den du tar inntil brystet) ved siden av til 45kroner, i riktig størrelse for ditt bryst, slik at du ikke skal bli sår av pumpingen :)

Det er også den samme typen jeg brukte på sykehuset da jeg var innlagt :) Den får igang utdrivningsrefleksen før den går over på effektiv pumping også!

Skriv en ny kommentar


hits