30dagers utfordring // dag17, 18, 19, 20 og 21

God dag! I dag er det nydelig vær i Vennesla. Egentlig skulle jeg vært hos fysioterapeuten i dagtidlig, men var rett og slett ikke helt i form til å verken gå eller sykle bort dit i dag. Av samme grunn fikk jeg heller ikke levert Adele i barnehagen i dag, men ville ikke snyte henne for denne temperaturen, så når jeg bare fikk ladet batteriene litt så dro vi ut og fant oss en lekepark og en god kald saftis. Nå spiser hun fiskekaker til den store gullmedaljen, og jo flere biter hun får plass til jo bedre ser det ut til å være. 

 

Over til 30dagers utfordringen.

10 personer/gjenstander jeg ville tatt med på ei øde øy.

Jeg ville såklart hatt med meg samboeren og barna, men disse gjenstandene.

 

Fyrstikker

Samekniv

Aloe Vera Lips

Aloe Vera Gel

Nødrasjoner

Hodelykt

Tau

Oppblåsbar-madrass

Solkrem

   Myggspray   

 

Å da antar jeg at det er forutsett at jeg har på meg fornuftige klær, gode tursko, og utstyret jeg trenger i en solid sekk? Jeg vil jo nødig måtte ankomme naken, med alt i hendene.

 

Et bilde av meg som barn:

 

Bilde kommer

 

Innholdet i vesken min:

Bilde kommer

 

Parfymen jeg bruker:

Parfyme det har jeg ikke eid siden Adele ble født. Da unngikk jeg det for at hun skulle vende seg til min kroppslukt og også for å ikke eventuelt fremkalle noen allergier. Nå venter jeg hver dag på at baby S skal komme til verden, og vil da vente til hun også er litt eldre. At Adele har rukket å bli 2 ½ år er bare tilfeldig. Planen var bare å være nøytral i nyfødtperioden, men tiden flyr og andre ting enn parfyme opptar tankene. Jeg har måtte ringe mine søstre et par ganger ved spesielle anledninger, for å låne en dæsj godlukt. Men jeg elsker parfymer og har mine soleklare favoritter; Escada; Rockin Rio, Taj Sunset og Cherry in the Air. Nino Cerutti; Cerutti 1881, Juicy Couture; Viva La Juicy, og den røde Ralph Lauren, som jeg forøvrig ikke finner noen plass lenger.

 

Min verste uvane:

Hvis man kan si at det er en uvane, så må det være at jeg er totalt avhengig av leppepomade og har vært det siden 9 klasse. Jeg sover med den under puten, og hvis jeg ikke finner den, så føler jeg et desto større behov for at jeg trenger den «akkurat nå!!. Før brukte jeg Lypsyl og måtte smøre meg hvert femte minutt. Nå sverger jeg til Aloe Vera Lips og det holder å smøre seg noen ganger om dagen. Den inneholder ingen vann, noe Lypsyl gjør og vann som påføres huden utenfra, tørker den ut.  

30dagers utfordring // dag15 og 16

Jauda Gauda. Syns jo en god del av disse punktene i denne utfordringen er vel overfladiske og uinteressante, men la gå. 

 
Et bilde av soverommet mitt

------------------

En sang jeg er skikkelig lei av

Denne! Adele liker denne godt, danser med og smilet rekker helt rundt. Hun har hørt masse på den. Jeg er såå lei.

30dagers utfordring // dag14

 

 

Noe jeg er redd for:

Hmm. Redd for.. høyder. Men det har jeg allerede nevnt. Hvis det er noe jeg er ordentlig redd for - uten at jeg tenker på det daglig av den grunn - så er det at barna mine skal gå bort før meg, av sykdom, ulykke eller i det hele tatt ikke være mer. Nå kjenner jeg jo ikke baby S, men vil jo håpe og anta jeg knytter meg like mye til henne som til Adele. Jeg kan iallefall ikke forestille meg et liv uten Adele, vet jeg. Bare stillheten i hjemmet når hun er i bhg syns jeg imotsetning til andre, ikke er deilig. Jeg liker å ha henne rundt meg, med all den positive støy og bare vite at hun lever og har det topp. 30dagers utfordring // dag10, 11, 12 og 13

 
Et bilde av meg tatt i dag:

Se dette innlegget. 

 

Håndskriften min:

Er faarlig fin. 

 

Mobilen min:

Ser du på samme innlegg som over. En Samsung Galaxy 2. Helt ok. For fancy for meg, men hey - den kosta meg 1 kr.

 

5 ting jeg ønsker meg: 

- The Great Gatsby cd`n 

- Ny sykkel m/kurv og sykkelvogn til barn

-  Tur i Karibien med Oasis of the Seas

- Sjokoladepudding m/vaniljesaus

-  Ny sofa. 3 + 2 seter 

 

30dagers utfordring // dag9

Smykkene mine.. Joda, jeg har noen smykker. Smykker jeg har fått til konfirmasjon, smykker fra kjæresten på ungdomsskolen og dåpssmykker. Men jeg bruker ikke disse. De er i "peneste" laget og noen med inngraveringer - smykker som er fantastiske minner, og som jeg alltid kommer til å ta med meg, men det er ikke smykker jeg ville brukt til hverdags. Det er smykker som ikke forteller noe om meg, det eneste som forteller noe om meg er at jeg har valgt å spare på dem. Så har det seg også sånn at jeg til dags dato har interessert meg mer for øredobber og armbånd, men det finnes mye kult og mye som jeg syns kunne passet til min personlighet. Så skulle jeg nå dratt ut for å kjøpe smykker ville jeg kommet hjem med disse under o.l. 
30dagers utfordring // dag 5, 6, 7 og 8

OK. Jeg henger ikke helt med jeg. Skulle liksom ta denne utfordringen dag for dag, men i stedet så hopper jeg over en dag eller tre har jeg merket. Skal ta meg sammen , og sålangt jeg ikke går i fødsel så skal jeg følge den opp - dag for dag, som tenkt. En sang som får meg til å gråte

"Deilig er jorden" må det vel bli. Den ble spilt i en begravelse jeg var i da jeg gikk i 4 kl. (tror jeg), og i og med død og meg ikke er særlig komfortable med hverandre, så er det en sang som sitter som et skudd i all negativ forstand. 

 

Noe jeg aldri kommer til å gjøre

Hmm. Det er mye det, men jeg kommer nok aldri til å hoppe i strikk. Jeg har som sagt tidligere en enorm høydeskrekk, og hadde alltid tenkt at jeg skulle utfordre meg selv ved nettopp å hoppe i strikk. Men etter jeg så svigermor og min samboer hoppe, så ble det bare soleklart for meg at det ikke kommer til å skje. 

 

Favorittmaten min

Easy as pancake. Det er nemlig kjøttkaker i brunsaus m/tyttebær, kyllingfajitas, og pastasalat med fetaost, biff og en god dressing. 

 

Et (snart) 3 år gammelt bilde av meg
30dagers utfordring // dag3 og dag4

Noe eller noen jeg savner.

Denne har jeg tenkt på i to dager og syns det er vanskelig. Det kan være så mangt som jeg liksom "savner", men ikke den slags savn som gjør vondt. Det er ikke en lengsel eller noe form for behov som ikke blir ordentlig oppfylt.. Det er mye lettere å vri det om til at jeg gleder meg til jeg ikke lenger har bekkenløsning, jeg gleder meg til å få kroppen for meg selv, jeg gleder meg til min samboer får seg jobb så hverdagen blir enklere, jeg gleder meg til å tilbringe mer tid med vennene mine igjen som jeg av og til lurer på om har glemt meg,  og jeg gleder meg til sol og varme fordi jeg er drit lei av kulde og tykke klesplagg. Det eneste jeg ikke klarer å vri om til noe å glede seg til, som kanskje da må bli den endelige tingen jeg "savner" er å være et bekymringsløst barn, som har et godt forhold til både mor og far, en mor og far som er venner.

En dag våknet jeg opp og ble frarøvet en valgmulighet som gjorde at forholdet mellom "meg og deg" aldri ble det samme. Det spesielle båndet er ikke tilstedeværende. Det gikk i oppløsning på barneskolen. Kanskje totalt velfortjent, kanskje totalt ufortjent. Jeg kan ikke spekulere i det fordi jeg får aldri vite det 110%. "Alle" er ærlige, så jeg ga opp for lenge siden og la det bak meg sammen med boken jeg skrev som ungdom, til min fordel og absolutt ingen andres. Jeg måtte slutte og ta hensyn. Men jo eldre jeg blir, desto vanskeligere syns jeg likevel det er å holde det bak meg. Desto vanskeligere har det blitt å se deg i øynene, fordi du virker trist. Som tappet for all gnist, og jeg lurer på hvorfor og jeg lurer på hvordan du egentlig har det. Etter at jeg selv fikk barn og har opplevd den kjærligheten - den største av dem alle, så kan jeg ikke hjelpe for å tenke de tusen spørsmål ingen kan svare meg på. Det vanligste spørsmålet av dem alle; hva kunne vært annerledes, hvis at..? 

 

Mine 3 yndlingssanger akkurat nå..  

 

Denne gir meg fryktelig lyst til å danse + at jeg liker dansen i videoen. Det er liksom så affortless at det blir kult. Det siste minuttet er without doubt det tøffeste partiet. 

 

  Nydelig tekst. 

 Litt sånn wind&grind, og det passer meg fint en gang i blant.  

30dagers utfordring // dag2

Det å komme på 10 ting som ingen vet om meg er ikke så lett. Det vil mest sannsynlig være noe som noen alltid vet uansett, ettersom noen kjenner meg langt bedre enn andre. Men her er 10 ting som ikke er så obvious kanskje. 

1. Jeg har en enorm angst for høyder, og beveger meg ikke i nærheten av høyder over 2 meter med Adele da jeg er livredd for å glippe henne ut av armene mine. Noe Prekestolen blir det ikke på oss to sammen, for å si det slik. 

2. Jeg har mangel på humor, så når jeg først ler så ler jeg hardt og som regel når ingen andre ler. Men, saken er det at jeg fint kan forstå når noe er ment som en spøk, men jeg klarer bare ikke le av så mye av det. Humor på bekostning av noens rase, legning, utseende og andre personlige ting folk ikke kan noe for o.l, finner jeg bare ikke morsomt. 

3. Smatting, slafsing, slurping og høylytte svelg er vel de verste lydene jeg kan tenke meg komme fra kjeften til en voksen person. Da må jeg seriøst konsentrere meg dypt for å ikke gjøre som den gule skapningen under her. 

 

4. Jeg har alltid hatt litt lyst til å bli modell, men jeg er jo bare ca. 100 m for lav.

5. Jeg eeelsker musikk, jeg eeelsker å danse og jeg liker godt å synge! 

6. Fra jeg var 17 år til jeg fylte 20 år, skrev jeg på en personlig bok. Den kunne en få kjøpt på Amazon.com i ca. ett år, men da jeg hadde fått de bekreftelsene jeg søkte, trakk jeg den tilbake. 

7. Som 18 åring tok jeg en brå beslutning og valgte å flytte hjemmefra og til Finnmark, Alta. Det er den beste avgjørelsen jeg har tatt for min egen del, og en jeg er utrolig stolt over. 

8. Den største skuffelsen i mitt liv, var da jeg fikk avslag på lærlingplass som fotograf i militæret. Jeg var så nær, og glapp den. Jeg gråt hardt og lenge resten av den dagen. 

9. Jeg har vært med som solist på tribute til The Commitments, på Alta Soul og Bluesfestival i 2010. Det var en sykt flott opplevelse, virkelig. Det er også noe jeg er evig stolt over. 

10. Jeg eier ikke selvdisiplin når det kommer til brus og smågodt, derfor er det sjelden å finne i denne heimen. Det jeg ikke ser, frister meg ikke. Med det sagt så kan jeg unne meg det i helgene, og ved spesielle anledninger. Så..hele dette svangerskapet har jo vært en spesiell anledning. He he. ( Der fikk dere smake min humor). 

 

That var that.

Slenger inn et bilde av meg på tampen av svangerskapet. (Love in the darkness - Thrue that)

 

30dagers utfordring // dag1

Nå har jeg ett langt år foran meg, hvor jeg skal kose meg med mine to små og såklart kjæresten min. Samtidig skal jeg bruke dette året i permisjon på å finne ut hva jeg vil fremover, men jeg skal ikke begynne å tenke på det før baby S har kommet og vi er inne i de nye rutinene.

Over til noe annet gøy. Denne 30dagers utfordringen - som forøvrig ikke er noen nyhet lenger. Jeg syns det er veldig gøy å følge med på andres challenge, av de jeg følger, og har tenkt lenge på om jeg vil prøve meg selv eller ei. Syns først det hadde vært gøy, så kom det en kleinhets-følelse over meg da det er så uendelig mange som har tatt den, MEN så what. Kan tippe jeg blir litt mer bevisst ting ved meg selv av denne utfordringen, så jeg hiver meg på bølgen!


 

 Siste innkjøp

Herreminn, jeg er flink til å tegne eller hur. Neida. Men siste innkjøp er disse oppbevaringskassene til Adele sitt lekerom, som vi har begynt sånn smått på. Koselig. 

Les mer i arkivet » Mai 2013 » Mars 2013 » Februar 2013


hits