Barnerom etter min smak


Her er noen babyrom etter min smak, da vi skal ha jente. Jeg skulle gjerne likt å ha denne stilen gjennomgående i hele vår fremtidige leilighet, men i og med den er så ultra feminin så vet jeg nok at det er en tøff nordlending jeg må møte på halvveien. Jeg sier meg langt mer enn fornøyd hvis jeg får lov å velge interiør til stue, spisestuen, barnerom og entrè. Jeg er heller ikke så dyr i drift og trenger ikke møbler verdt mangfoldige lapper. Nøyer meg pent med brukt osv. Det fine er jo også at jeg kan male og sy selv - helt enkle greier vel og merke, men det er jo likevel litt penger spart der.

Slik ståa er per i dag så må det nye familiemedlemmet sove på vårt rom. Det er greit i starten, men aller helst vil jeg likt å legge henne på eget rom fra rundt 2-3 mnd`r, akkurat som vi gjorde med Adele.  Jeg syns det er greit at hun tidlig blir vant, uten at jeg har noe erfaring med hvordan det er å vende av en 1 åring. Kanskje det ikke ville vært noe pes?

På vårt soverom er det heller ikke særlig mye plass til møbler. Mest fordi det sto et svært skap her når vi flytta inn, som ikke tilhører oss, som vi da naturligvis ikke kan fjerne.  Men jeg har noen ideèr som bare må funke på et eller annet vis. Vil jeg noe, så vil jeg noe, selv om det betyr og nøye seg med plan-b. Så nå tenker jeg så det knaker på hvordan vi skal løse dette puslespillet. Heldigvis har jeg en samboer som vet når Annette trenger gode øyeblikk, og har derfor sagt vi kan se på mulighetene vi har, i dag. Ikke i morgen, ikke neste uke, men vi kan gjøre det i dag!  Det skal ikke mer til heller. Jeg blir veldig glad av å finne ut at noe som i går virket umulig, kan bli til noe riktig fint, hvis vi bruker fantasien - og jeg lærer meg å vente. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves & en oppmuntrende melding jeg fikk i natt: Det ordner seg for snille mennesker. 

 Ja det gjør det. Det løser seg til slutt. 

:-)

Kids Concept

Nydelige møbler og artige leker. 

Barnerom er et artig prosjekt

Folk begynner å "mase" om at jeg burde få lappen - jeg vil ikke ha lappen. Jeg kommer til å drepe noen. Samtidig skjønner jeg at det er veldig praktisk å ha. Spesielt i går, da det skulle være nærmest klinke umulig å få noen med meg på Ikea på shopping. Hipp hurra! Kan du ikke ta bussen? Helt ærlig, jeg bærer søren ingen seng på skuldrene. Til slutt ga min bestekompis etter for presset og ble med meg. Yeey! Det var en kjempe, kjempe koselig tur. Han får meg bestandig i megahumør. , det jeg gjorde i hele går var å handle masse ting til Adele sitt rom (og han litt til sin sønn), etterfulgt av opppussing til langt på natt. Gøy var det, og jeg begynner å bli veldig fornøyd. Er ikke helt ferdig ennå da. Men det er jammen ikke bare bare med å montere nye ting. Min bror hjalp meg, og min uvitenhet sendte han på sykehuset for natta. Nok en gang, hipp hurra for meg. Heldigvis er alt bra med han nå og han smiler og er glad. Iallefall, her kommer en liten sniktitt på hva jeg gjorde i går. 

 


(Puter på vei. Spennende og se om hun vil savne sprinkelsengen)

(Minne-rammen skal seff henges opp) 


(Personlig stol fra Grosdesign.no.)

 

I`m satisfied. 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012


hits