M-faktor !

I går ble meg og den flotte studenten vår intervjuet av Radio Loland angående M-faktor. Studenten vår var meget sporty syns jeg, som tok det på så og si strak arm. Intervjueren var en ung gutt på 20 år, veldig flink. Han hadde forberedt seg og laget klar spørsmålene på forhånd - takk og lov. På et tidspunkt begynte jeg og le når jeg skulle svare, fordi det gikk opp for meg at jeg hadde innledet nesten hvert svar med samme ord. Så da begynte vi likegreit og le alle tre, og det skulle liksom ikke ende. Studenten klarte og hente seg inn, fordi jeg gjorde ikke, og endelig fikk vi unnagjort det spørsmålet også. 

Når klokka tikket 16.00 og frem til 19.00 var det duket for første runde M-faktor auditions. Det var mange som møtte opp, og mange flinke. I løpet av dagen har jeg fått ennå flere påmeldinger til neste ukes audition, og det gjør meg bare så happy. Denne finalen kommer til å bli så gøy! I dommerpanelet 12 oktober sitter det en idolvinner, og to som iallefall er blant de 70 beste i Norske talenter. Jeg er veldig spent på hvor mye lenger de har kommet, men regler er regler :-) 

Ellers i morgen så skal ei anna kollega og jeg ned på ungdomsskolen og videregående og bare gjøre oss litt kjent og passe på at alle har det bra. På ettermiddagen skal jeg holde foreldremøte ang. en teamtur vi skal på, en gjeng på 16 stk. Turen går til DK og Tyskland :-) .. Wh0op Wh0op!!

Unge talenter i Vest/Aust-Agder, sjekk dette.Les mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012


hits