Heldig er jeg.

Kvelden jeg kom hjem fra Dyreparken ble jeg plutselig slått ut av god knows what. Jeg var i toppform hele dagen og plutselig følte jeg meg halvveis dau. Jeg tenkte det kom til og gå over. Antok det var sola som hadde tatt meg, fordi jeg såklart ikke smørte meg. Dagene gikk, jeg ble verre. Min samboer og datter var i England, og mine foreldre i Tyskland. Hvem i huleste skulle ta vare på meg? Jeg klarte det ikke. Jeg ringte gråtkvalt  til min bestekompis og hørte om han var på samme kant som jeg. Han var ikke det, men kom likevel både med medisin og is til meg. For en snill venn jeg har, ikke sant ? Var forøvig samme vennen som tok meg til Ikea. Heldig er jeg som har en så god venn. Ja, ja.. jeg drøyde 5 dager før jeg ringte legevakten og ikke sant, jeg skulle ringt lenge før som mamma så fint sa det. Long story, short; jeg har ligget ganske lenge med kraftig lungebetennelse nå og brista ribbein. Ikke noe særlig digg, I tell u. Nå har jeg noen dager igjen av kur nr. 2, og lover at jeg ser frem til den dagen jeg slipper og svelge lange, ekle piller. Vil også benytte muligheten til å takke alle - hør på meg`a - for støtten jeg har fått! Jeg har fått blomster, god-bedring-bamse, muffins, og blitt stelt godt med mens jeg har ligget som en dass for alle og se. Jeg er virkelig så takknemlig for de venner, kollegaer og familie jeg har!! 

  

 

Forøvrig er jeg i så godt humør nå, at jeg slenger frem denne hit`n og dagdrømmer om at jeg danser foran hele verden!

Jethro Tull - Bourèe

 

Jethro Tull var svigerfars favorittband. Han er dessverre død, men på ingen måte glemt. Fikk ikke kjenne han i mange år, men han gjorde sterkt inntrykk. Av og til er det veldig fint å finne frem denne musikken og minnes Roland. 

<3

Fantastisk dag med fintfolk - BILDERAS

I heele dag har jeg vært i Dyreparken med familien, inkludert de som er på besøk fra Stord. Gu` så flott vær, og gu` så fin dag det har vært.

<3Barnerom er et artig prosjekt

Folk begynner å "mase" om at jeg burde få lappen - jeg vil ikke ha lappen. Jeg kommer til å drepe noen. Samtidig skjønner jeg at det er veldig praktisk å ha. Spesielt i går, da det skulle være nærmest klinke umulig å få noen med meg på Ikea på shopping. Hipp hurra! Kan du ikke ta bussen? Helt ærlig, jeg bærer søren ingen seng på skuldrene. Til slutt ga min bestekompis etter for presset og ble med meg. Yeey! Det var en kjempe, kjempe koselig tur. Han får meg bestandig i megahumør. , det jeg gjorde i hele går var å handle masse ting til Adele sitt rom (og han litt til sin sønn), etterfulgt av opppussing til langt på natt. Gøy var det, og jeg begynner å bli veldig fornøyd. Er ikke helt ferdig ennå da. Men det er jammen ikke bare bare med å montere nye ting. Min bror hjalp meg, og min uvitenhet sendte han på sykehuset for natta. Nok en gang, hipp hurra for meg. Heldigvis er alt bra med han nå og han smiler og er glad. Iallefall, her kommer en liten sniktitt på hva jeg gjorde i går. 

 


(Puter på vei. Spennende og se om hun vil savne sprinkelsengen)

(Minne-rammen skal seff henges opp) 


(Personlig stol fra Grosdesign.no.)

 

I`m satisfied. 

Ta vare på de du er glad i

I dag har Adele og jeg vært på besøk hos min kjære bestefar. Vi har pratet litt om bestemor som gikk bort forrige uke, litt løst og fast, og han har vist meg rundt i huset og delt planer som kanskje får se dagens lys i fremtiden. Samtidig var Adele sammen med mine kusiner, ute på trilletur og i lekepark, hvor jeg hørte rykter hun ble skjemt bort med både is og sjokomelk. Heldiggrisen Adele. Det kunne virke som vi begge to hadde noen koselige timer. Jeg med chips, skravel og iskald "billig" Cola - en av flere særegenheter hos min godeste bestefar. Til slutt kom hele familyen. Koselig. 


Bildet er tatt i Ravnedalen forrige uke. Adele hadde bare bestemt seg for at der skulle hun sitte. 

Et veldig enkelt poeng

Min første konsert i Alta, 2010..

video:annette kons

 

Pytt pytt redigering, men det er ikke poenget :-)
 

Vår tur til DK, juli 2012 

Don`t wanna fall in love

Kimberly Wyatt`s versjon er det litt mer trøkk i, men.. 

 

Fotoshoot med Model Lab 2012.

..Fikk være modell for en dag, på sett og vis. Det var en utrolig gøy opplevelse. Vi fikk hver vår makeup-artist (selvom jeg nok kunne lagt leppestiften 10 ganger bedre selv), 60 shots hver på ulike bakgrunner og bildene med hjem på plate. Her er 3 av de som jeg ble mest fornøyd med selv.  

 

Ser veldig stolt ut her..ja, ja. Jeg er iallefall samboer med en engelskmann.

 

Peace&love. 

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits