Søndag

I dag er en totalt rolig søndag. Vi hadde planer om og ut på tur i skogen, noe vi prøver å få til en gang i løpet av hver helg. Det er noe Adele liker godt. Men vi våknet begge to i dag, og var over middels trøtte. Det ble en sen kveld i går, men det forandrer ikke det faktum at Adele er lysvåken klokka 07.00 og klar for og starte dagen. Vi begynte rolig, med en film under dyna, etterfulgt av lek og sang.

Nå er Adele og pappaen ute i lekeparken og forhåpentligvis koser seg. Hun har fått på seg ny lue og den nye dunjakken fra Name-it. Gjett om den var deilig og myk, og gjett om hun er til og spise opp i den. Hun har også fått med seg hele fire kroner i sin egen lomme - stas!!Jeg slapper av med Gøy på landet. Ellers så har jeg og pappaen til Adele planlagt 2 års-dag og sett på kaker. Vi vurderer og bestille fra Anette Tronstad - Anettes kaker på FB. Derfra bestilte vi kaken til navnefesten og den var veldig, veldig fin. Eneste minus var at den var uhyre søt. Til tross for ca. 30 gjester, hadde vi over halve igjen.. men fyllet kan jo endres. Viste noen bilder til Adele - nærmere sagt ca. 30 ulike kaker. Hun valgte ut 4 av dem som hun kunne kjenne igjen, fra barne-tv, men 4 kaker er uaktuelt. Gleder meg til den store dagen. Adele skal få oppleve fiskedam, noe jeg syns var rågøy når jeg var kid.

Lager bursdags-invitasjon..

Det er ikke alltid like lett og være kreativ. Jeg har prøvd, men nå sa det stopp. Muligens fordi jeg er rimelig trøtt. Men er foreløpig fornøyd. 

Forside og bakside. Hipp hurra!! 

Mens vi venter på gjestene

 


Han på øverste bilde er "muffins-mannen" ;-)

Mor & datter :-)

Vi koser oss foran pappa sitt webcam.

Ønskeliste til Adele Noelle

Frøkna her i hus fyller snart to år, så her er ønskelisten slik at familymembers lett kan få tak i den, så jeg slipper og skrive samme sms femti ganger :-)  Hun klarer ikke akkurat sette ord på alt ennå, så noe er det såklart vi som ønsker oss til henne. Men så kjenner jeg nå denne jenta ganske godt og ser hva hun er opptatt av for tiden. Da er det jo gøy og glede henne med noe jeg tror hun vil syntes er veldig stas. Hun liker og leke "mamma" for dukken sin, hun liker og hjelpe til på kjøkkenet..blant annet. Det går jo ann og ramse opp i det vide og brede, men ønskelisten er en representant for hennes interesser om en kan si det slik :-)  Foruten klærne -det er vel heller mamsen sine ønsker.

1. Onepiece/overall fra Name it. Str. 92. 

2. To skjorter fra Name it. Str. 92. 

3. Ull-overall fra Janus. Str. 2 år. 

4. Ull-lue fra Name it. 

5. To luer fra H&M.

6. Cardigan fra H&M. Str. 92.

7. Dukkestol fra riktigeleker.no

8. Trunki-koffert (siden det blir litt reising til bestemor)

9. Dukkeseng fra riktigeleker.no

10. Kjøkken fra Ikea (dette får hun av oss)

11.  Dukkevogn fra riktigeleker.no

Ellers; mini-kjøkkenutstyr, akrylmaling og små lerret,  Betty Spaghetty Smash hits, ullbodyer og strømper, dukketøy 30-35 cm, og Munchkin drikkeflaske

 


 

The one and only

<3

Apropo bursdag, så er vi i gang med planlegging av dagen og invitasjoner skal lages. Det har jeg gjort til alle event med Adele i fokus. I fjor hadde vi begge mine familier samlet, pluss venner. (Mamma og pappa er skilt -derfor to fam. Hans fam. bor i Alta/England så de var ikke tilstede). Det ble et stort selskap, med en overflod av kaker og gaver. Tror det er like greit at hun ikke blir vant til den slags, så vi kjører to små selskap i år med bare de aller nærmeste. Men det var jo feiring av livets første hele år, det er stort og måtte feires stort. Jeg er litt sånn jeg. Sikkert unødvendig dyr i drift på det området, men men. I år begrenser jeg meg. 

M-faktor !

I går ble meg og den flotte studenten vår intervjuet av Radio Loland angående M-faktor. Studenten vår var meget sporty syns jeg, som tok det på så og si strak arm. Intervjueren var en ung gutt på 20 år, veldig flink. Han hadde forberedt seg og laget klar spørsmålene på forhånd - takk og lov. På et tidspunkt begynte jeg og le når jeg skulle svare, fordi det gikk opp for meg at jeg hadde innledet nesten hvert svar med samme ord. Så da begynte vi likegreit og le alle tre, og det skulle liksom ikke ende. Studenten klarte og hente seg inn, fordi jeg gjorde ikke, og endelig fikk vi unnagjort det spørsmålet også. 

Når klokka tikket 16.00 og frem til 19.00 var det duket for første runde M-faktor auditions. Det var mange som møtte opp, og mange flinke. I løpet av dagen har jeg fått ennå flere påmeldinger til neste ukes audition, og det gjør meg bare så happy. Denne finalen kommer til å bli så gøy! I dommerpanelet 12 oktober sitter det en idolvinner, og to som iallefall er blant de 70 beste i Norske talenter. Jeg er veldig spent på hvor mye lenger de har kommet, men regler er regler :-) 

Ellers i morgen så skal ei anna kollega og jeg ned på ungdomsskolen og videregående og bare gjøre oss litt kjent og passe på at alle har det bra. På ettermiddagen skal jeg holde foreldremøte ang. en teamtur vi skal på, en gjeng på 16 stk. Turen går til DK og Tyskland :-) .. Wh0op Wh0op!!

Så mange alternativ!

Når det gjelder stortsett det meste i livet så er det så hemskt mange alternativ, og det gjør valget mye vanskeligere. Kan det ikke bare være sånn, og ferdig med det. I denne sammenheng, siden jeg har barn, så er såklart mitt største luksus-problem hvilke vinterklær jeg burde kjøpe. Det finnes jo uendelig med valg; Reima, Kaxs, Polarn`O`Pyret, Reflex, Name it, Ticket to Heaven - ja til og med Europris selger vintersko og vinterdresser, til en meget redusert pris - og det er bare noen av mange merker. Jeg kikker meg rundt på forum og ser hva andre folk har erfart og der hvor ei kan være fornøyd og sverge til et merke, så får samme merke totalslakt av en annen person. Blæh. Det gjør meg bare mer usikker. 

I fjor hadde jeg Reima til jenta mi, og var veldig fornøyd. Eneste minus er at Reima er dyrt og nå som jenta mi vokser voldsomt, så vil jeg ikke bruke for mye penger, men likevel ha nogenlunde samme kvalitet. Heldigvis for meg så er jeg ivrig følger av frumaela.no og hun kommer stadig med tips og rabatter til sine lesere. Hun har brukt Name-it sin vinterdress i alle år, og nå har hun prøvd vinterjakken på datteren sin. Så med det, tok jeg henne på ordet og bestilte både dressen og jakken. De ser slik ut: 

Gleder meg til og få det hjem og teste det :-)

 

I morgen skal jeg ta meg en tur på Name-it her i bygda, og krysse fingrene for at jeg finner ull-lua jeg har lyst på til henne. This one. Fin? Jaa!

 
 

Min lille engel er ikke så liten lenger, nei.


Denne lille engelen er ikke lenger så uskyldig som hun var. Hipp hurra for trass-alderen. Som regel er hun veldig enkel og ha med og gjøre til tross for en sterk vilje, men hun får noen idèer av og til som mamma og pappa ikke er helt enig i eller har tid til - men som hun syns er råartig. Den siste uken er det ikke få gangene jeg har funnet henne dansende og syngende oppå spisebordet, og av og til prøver hun seg på stuebordet. Det er jo kjempe sjarmerende, skal ikke stå på det. Men kan fort bli litt skummelt når ikke vi er tilstede.
Men vi er jo veldig glad for og se utviklingen hennes, og det er jo nettopp det trass er. Hun er liten, men kan mye og når hun bare blir så stor at hun skjønner enda litt mer av når ting passer seg og ikke, så tar hun nok verden med storm.  Hun har selvsagt kapra min verden og mitt hjerte for lengst.

Flotte Julie. Er stolt over deg!!

Leker meg i PS.

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012


hits